LivsBoost

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Deltager

Ordreoversigt

LIVSBOOST

LivsBoost

Trænger du til at tage styringen over dit liv og opnå den balance, du længes efter? Velkommen til Livsboost-kurset, hvor du vil blive udstyret med kraftfulde livsstrategier og positive vaner, der vil transformere din hverdag.

Kim Boye, den mentale kriger, er din guide gennem dette unikke kursus, hvor vi udforsker ni forskellige moduler, der hver især er designet til at løfte dit liv til nye højder. Fra at skabe en solid base af sunde vaner til at mestre positive tanker og styrke dine relationer, vil dette kursus udstyre dig med redskaber til at tackle enhver udfordring livet kaster din vej.

Vores fokus er på løsninger og balance. Vi tror på at skabe varige forandringer gennem små, men med vedholdende skridt. Ved at implementere disse livsstrategier vil du opdage, hvordan du kan skabe en livsstil, der er fyldt med energi, formål og glæde.

Gør dig klar til at bryde fri fra gamle mønstre og træde ind i en ny verden af muligheder. Tilmeld dig Livsboost-kurset i dag og begynd rejsen mod et liv, du virkelig elsker at leve!

DKK 1.036
Samlet beløb DKK 1.036

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.